Your Growth Zone

Wie is Danielle Penninckx?

Ons leven start bij onze gedachten, de krachtigste energie op aarde. Na vele jaren personal development vond ik dit ontbrekende stukje. Het stukje dat ik nodig had om mijn leven te deblokkeren en de kracht te vinden om mijn leven een nieuwe wending te geven. We zijn namelijk in staat zelf ons leven te transformeren!

Mijn naam is Danielle Penninckx en hoewel het gezin waarin ik opgroeide de nodige uitdagingen kende, had ik nooit het gevoel niet dezelfde kansen te hebben als iemand anders. Spijtig genoeg leerde ik wel snel de verschillen tussen arm en rijk en dat gaf me de drive om een diploma te halen, om voor mezelf een betere situatie te kunnen creëren. Op goed geluk ben ik met een diploma Business management ‘optie marketing’ mijn weg begonnen. 

Hoewel ik na één jaar al duidelijke signalen kreeg dat ik met mensen wilde werken, mensen wilde helpen, ben ik door omstandigheden toch 15 jaar als freelance marketer aan de slag gebleven. Vijf jaar geleden voelde ik echter dat er iets moest veranderen, maar ik zag niet hoe ik dit kon doen. Ik voelde me letterlijk vastzitten in een leven dat ik niet meer wilde. Langzaam maar zeker was ik binnenin beginnen sterven.

Eind 2017 heb ik beslist mijn eigen pad te kiezen en stilaan een weg te zoeken in de richting van hulp en in de richting van mijn gelukkigste leven…Tientallen boeken, seminaries, opleidingen later, viel de keuze om mensen te helpen die met hetzelfde gevoel kampen. Vastzitten in een leven dat niet meer voelt als het jouwe.

Ik kan iedereen aanraden bij het eerste signaal voor jezelf aan de alarmbel te trekken, want blijven doorgaan in een richting die jou geen voldoening meer geeft, leidt rechtstreeks naar neerslachtigheid, depressie en burn-out. Jouw leven: je geest, je intelligentie en je lichaam zijn het waardevolste geschenk op aarde. Maak er iets onvergetelijks van! 

Ik zet je graag op weg. ❤

Danielle

Als je niet echt gelukkig bent is dit een signaal dat je met open armen moet ontvangen...
ANALYSEER EN REVITALISEER
 JOUW LEVEN!
Het GRATIS E-BOOK dat jouw leven een nieuwe wending zal geven
Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden opgeslagen volgens het Privacybeleid. *  
Zet de eerste stappen in de richting van een nieuw leven!
Deze zelf analyse zal veel duidelijk maken: 
  • Wie jou écht kan helpen
  • Waar het exacte pijnpunt ligt momenteel in je leven
  • Hoe je de chaos in je hoofd onder controle kan brengen
  • Je zal inzicht krijgen in de structuur van het leven
  • ​Hoe je de nieuwe weg kan inslaan voor een betere toekomst
As loved by:
EEN HART ONDER DE RIEM...
Als deze informatie jouw aandacht heeft getrokken...
  • Weet dan dat geen enkele situatie onomkeerbaar is.
  • Je dit leven maar één keer kan beleven.
  • Er geen enkel leven jou meer voldoening kan geven dan een leven dat voluit is geleefd!
Grijp je leven met beide handen en maak er een succes van!
Privacy Policy  |  Terms & Conditions  |  Compliance
Copyright 2019 Your growth zone
All rights reserved